Als je, net als ik, graag jurken draagt, dan wil je natuurlijk wel jurken die net even anders zijn dan die van anderen. Je draagt een jurk omdat het fijn zit, maar ook omdat je er echt jezelf in kunt zijn. In de zomer wat kortere jurkjes dragen is het fijnste dat er is. En het levert je ook nog eens mooi gebruinde benen op. Maar wat ik altijd zo'n gedoe vind, is dat alle jurken altijd maar gestreken moeten worden. En als ik ergens geen zin in heb… Maar nu heb ik iets nieuws gevonden. Een jurk travelstof blauw die niet gestreken hoeft te worden. De jurk travelstof blauw is zo fijn om te dragen dat je 'm iedere dag wel aan wilt. En dat kan! Hoe dan?

Een jurk travelstof blauw was en droog je in no time

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van een jurk travelstof blauw? Dan heb ik nog een voordeel voor je. Stel. Je hebt je jurk de hele dag aan gehad. En eigenlijk wil je 'm de volgende dag weer aan. Maar ja, de jurk is niet meer helemaal fris. Wat doe je dan? Twee dezelfde jurken kopen? Of trek je de jurk even door een sopje, wring je deze goed uit en hang je 'm te drogen? Optie twee natuurlijk! De jurk is snel gewassen en daarna ook zo weer droog. En, nog het allerfijnst: je hoeft 'm niet te strijken!

Reuze handig voor op reis dus!

Als je een lange wandel- of fietstocht gaat maken of gaat kamperen, dan wil je niet teveel gedoe met je kleding. Maar je wilt er natuurlijk wel goed uit kunnen zien. En dus is een jurk travelstof essentieel voor in je bagage. Deze jurken nemen maar weinig ruimte in, er is altijd nog wel een plekje in je koffer te vinden. En ze wegen ook nog eens bijna niets. Dat vergroot niet alleen het draagcomfort, het scheelt ook in het gewicht van je koffer.

Maar ook zeker fijn voor thuis

Veel mensen zullen er dit jaar nog voor kiezen om niet op vakantie te gaan. Of in ieder geval om in Nederland te blijven. Maar dat je niet met het vliegtuig weggaat, wil niet zeggen dat je niet zo'n prachtige jurk travelstof blauw mag aanschaffen? Deze jurken zitten heerlijk, ook als je niet met een grote rugzak op over een savanne loopt. Verwen jezelf dus gerust met zo'n prachtige jurk!