De zomer staat weer voor de deur en we weten allemaal wat dat betekent. Zon, zee en het strand is waar veel mensen aan denken als het aankomt op de zomer en ook bij mijzelf. Ik ben een echte liefhebber van de zomer en probeer er altijd met maximale uit te halen. Nu we met de versoepelingen wat meer kunnen doen, is op vakantie gaan ook mogelijk.

Voor aankomende zomer heb ik een mooie trip naar Spanje ingepland. Voor mijn trip heb ik een checklist voor mezelf gemaakt die absoluut mee moeten. Deze checklist wil ik door middel van een blog met jullie delen.

Zonbescherming

We weten allemaal hoe warm het in Spanje kan zijn en ik heb al enige research gedaan. Naar verluidt zal de 35 graden zeker mogelijk zijn. Daarom is het belangrijk voor een persoon als ik om voldoende zonbescherming mee te nemen. Ik hoef maar 20 minuten in de zon te staan en ben volledig verbrand. Daarom staat zonbescherming hoog in mijn vaandel en zal dit als eerste in mijn koffers geplaatst worden.

Er zijn verschillende soorten zonnebrand crèmes die werken tegen de zon. Ik maak zelf altijd gebruik van de zonnebrand crème van het merk Nivea. Het werkt echt ontzettend goed en verbrand mezelf nooit na het gebruiken van de crème. Toch is het een eigen keus die gemaakt moet worden.

Passende outfits

Het is belangrijk om passende outfits te dragen in de zomer. Je wilt immers niet zweten in de kleding die je draagt. Draag daarom altijd kleding dat goed bij het weer past. Is het heel warm? Zorg er dan voor dat je luchtige kleding draagt. Ik houd persoonlijk van een mooie korte broek en een mooie passende overhemd. De overhemden zijn luchtig en passen perfect bij zomers weer. Daarom neem ik verschillende overhemden mee tijdens mijn vakantie.

Wil jij ook een mooie overhemd kopen voor jouw vakantie of simpelweg voor de zomer? Gents heeft een ruim assortiment aan mooie heren overhemden tegen een goede prijs. Ik ben al jarenlang klant van Gents en ben nog altijd tevreden met de aankopen die ik op de website doe.

Kennis van de stad

Wees je bewust van de stad die je bezoekt en welke activiteiten binnen deze stad te doen zijn. Zo heb je een brede selectie uit de activiteiten die je kan en gaat verrichten. Maak ook een overzicht van eventuele restaurants, stranden en zwembaden die je kan bezoeken tijdens de vakantie. Dit doe ik altijd en dat maakt mijn vakanties een stuk makkelijker. Daarom raadt ik dit ook aan mijn lezers aan. Fijne vakantie alvast!