Zolders en kelders, we houden er allemaal van. En dat heeft vooral te maken met de mysterieuze sfeer die er kan hangen. Maar zo'n zolder of kelder vol met spullen kan je ook enorm belemmeren in je dagelijkse leven. Ze zeggen "een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd" en dat zeggen ze niet voor niets. Je kunt natuurlijk zelf stapje voor stapje de kelder of de zolder leeghalen, maar hoe fijn is het als je daar wat hulp bij kunt krijgen? Hulp van mensen die heel zorgvuldig omgaan met de spullen, maar die er geen enkele emotionele waarde aan hechten? Ontruiming De Zwart is er dan ook voor jou.

Ontruiming De Zwart is er voor meer dan alleen het opruimen van je kelder of zolder

Ook wanneer je niet in staat bent om het huis van je ouders of andere familieleden, na hun overlijden, te ontruimen kun je Ontruiming De Zwart inschakelen. Een huis ontruimen waar zoveel herinneringen zijn kan, zeker wanneer het overlijden nog erg recent is, heel heftig zijn. Toch moet een huis vaak snel worden ontruimd. Dit heeft te maken met de regelgeving vanuit de verhuurder, maar het kan ook zijn dat je, om financiële redenen, zo snel mogelijk het huis moet verkopen. Schakel Ontruiming De Zwart ook in zulke gevallen in. Dat geeft je veel rust.

Moet er een huis worden ontruimd in Utrecht

En woon jij niet in de buurt of heb je geen tijd? Schakel dan Woningontruiming Utrecht in van Ontruiming De Zwart. Je weet dan zeker dat het ontruimen van het huis zeer zorgvuldig en met respect voor alle spullen gebeurt. Je kunt ervoor kiezen om eerst zelf de woning een keer door te gaan en alles dat voor jou van waarde is alvast meenemen. Ontruiming De Zwart kan dan zorgen voor het afvoeren, verkopen of weggeven van de rest van de spullen. Jij hebt daar geen omkijken meer naar.

Ook voor bedrijfsontruimingen schakel je De Zwart in

Is een bedrijf failliet verklaard en wil jij, als verhuurder van het pand, nieuwe huurders de kans geven? Dan kun je, na overleg met de curator, het pand laten ontruimen. Schakel ook hier Ontruiming De Zwart voor in. De ervaren medewerkers kunnen ervoor zorgen dat het pand in een mum van tijd bezemschoon wordt opgeleverd. Ze zorgen ervoor dat alle spullen op een zeer verantwoorde wijze worden afgevoerd. Er wordt rekening gehouden met het op de juiste manier scheiden van de verschillende afvalstromen.