Heb jij pas geleden een eigen onderneming opgestart of ben je van plan om te starten met ondernemen? Dan zijn er vele zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Je wilt je natuurlijk focussen op je ondernemingsplan en het binnenhalen van klanten, maar is het ook handig om alles op het gebied van financiën op orde te hebben. Zo is het aan te raden om een zakelijke rekening te openen, om zo een duidelijk inzicht te krijgen in de zakelijke financiën en ook de administratie erg goed bij te houden is. Echter zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van zakelijke rekeningen, waardoor het soms nog best eens lastig kan zijn om de geschikte zakelijke rekening te vinden en deze te openen!

Zakelijke rekeningen vergelijken op zzpdaily.nl

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte zakelijke rekening, is het aan te raden om alle zakelijke rekeningen met elkaar te vergelijken en op basis hiervan een keuze te maken. Op zzpdaily.nl zul je alle banken vinden die zakelijke rekeningen aanbieden, van bekende tot onbekende banken. Je ziet hier wat de maandelijkse kosten zijn, hoeveel je zult betalen per transactie of per duizend transacties en kun je allerlei filters instellen die voldoen aan jouw eisen. Ook is het goed om voor jezelf de verwachtingen te bepalen. Verwacht je dat je met je onderneming al erg veel transacties zal verrichten, of zal het in de eerste fase allemaal wel meevallen? Aan de hand van deze verwachtingen kun je kijken wat voor jouw onderneming het meest voordeligste is, waar je aan de hand van de vergelijkingen op zppdaily.nl de beste keuze kunt maken!

Kies voor de goedkoopste zakelijke rekening 

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke rekening, wil je natuurlijk het liefst de meest goedkoopste en voordeligste rekening voor jouw onderneming openen. Zzpdaily.nl maakt onderscheid in de verschillende zakelijke rekneingen en kijkt naar de kosten van iedere bank, om zo de goedkoopste zakelijke rekening vast te kunnen stellen. De goedkoopste zakelijke rekening zal altijd een rekening zijn zonder vaste kosten, waardoor de verdere kosten geheel in eigen hand zijn. Afhankelijk van het aantal transacties zul je een bedrag moeten betalen, maar zul je deze gemakkelijk terugverdienen met het aantal transacties die je uiteindelijk juist winst op zullen leveren. Zzpdaily.nl heeft een Top 6 aan de meest goedkoopste zakelijke rekeningen opgesteld, waar je snel een kijkje kunt nemen en de goedkoopste zakelijke rekening kunt kiezen voor jouw onderneming. Het openen van een zakelijke rekening is in enkele minuten gebeurd, zodat je jezelf hierna weer volledig kunt focussen op het ondernemen en het binnenhalen van je klanten!