Over Geslaagd in het Vak

Algemene Informatie: Geslaagd in het Vak in haar huidige vorm houdt op te bestaan

De activiteiten die tot eind 2017 onder de actieagenda 'Geslaagd in het vak' vielen worden binnen De Roadmap Next Economy voortgezet via het transitiepad Next Éducation. De website in haar huidige vorm stopt begin juli 2018.

Actieagenda Geslaagd in het vak
In de periode van de Haagse Educatieve Agenda 2010-2014 is de regionale actieagenda ‘Geslaagd in het vak’ verschenen. De actieagenda is hierna geactualiseerd en doorgezet. De tijd is nu rijp om de actieagenda Geslaagd in het Vak per 2018 te beëindigen. De samenwerking in de regio tussen de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven is mede dankzij de actieagenda Geslaagd in het vak geïntensiveerd. Er is veel bereikt, waardoor de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt beter wordt. Maar er is nog veel werk te verzetten. Regionale afstemming blijft nodig in de driehoek onderwijs, economie en werkgelegenheid.  Zodra er meer informatie beschikbaar is, plaatsen wij dit op de site onder ‘nieuws’.

geslaagdinhetvak.nl
De site in de huidige vorm wordt vooral gebruikt om het netwerk geïnformeerd te houden en een actueel beeld te geven van alle nieuwsberichten, activiteiten en evenementen die in de regio plaatsvinden en een link hebben met het onderwerp ‘onderwijs arbeidsmarkt’ of met de nieuwe economie.

Zelf berichten plaatsen
Wij nodigen u van harte uit om uw eigen evenementen en nieuwsberichten te plaatsen op de site. Voor nieuwsberichten gaat u naar de pagina ‘nieuws’, dan krijgt u een overzicht met alle nieuwsberichten. Rechts op de pagina onder de menubalk kunt u dan met de knop ‘toevoegen’ uw eigen nieuwbericht toevoegen. Voor activiteiten en evenementen gaat u naar de pagina ‘agenda’. Ook daar vindt u de knop ‘toevoegen’ voor het plaatsen van nieuwsberichten rechts onder de menubalk. De agenda wordt ongeveer een keer in de drie weken naar het Geslaagd in het Vak netwerk gestuurd in een nieuwsflits. 

Geïnformeerd blijven
Voor meer informatie over de ontwikkelingen en de overgang van het netwerk naar de Roadmap Next Economy kunt u het nieuws op Geslaagd in het Vak blijven volgen. In 2018 volgen nog twee laatste nieuwsflitsen om u geïnformeerd te houden over de ontwikkelingen rondom de Roadmap Next Economy en de aansluiting onderwijs arbeidsmarkt. Heeft u in de tussentijd een vraag dan kunt u terecht bij:

Susy van der Zwan via info@geslaagdinhetvak.nl. Zij kan u doorverwijzen naar de juiste persoon of organisatie.

Bent u benieuwd naar de tot nu toe behaalde resultaten? Deze zijn te vinden in de factsheets en in de monitor.

© 2018   Gemaakt door Geslaagd in het vak.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Print pagina