Algemene Informatie: Geslaagd in het Vak in haar huidige vorm houdt op te bestaan

De activiteiten in de huidige vorm die nu onder de actieagenda 'Geslaagd in het vak' vallen stoppen per 2018, maar worden waarschijnlijk op een andere manier doorgezet. Meer informatie hierover volgt, zodra er meer bekend is.

Actieagenda Geslaagd in het vak
In de periode van de Haagse Educatieve Agenda 2010-2014 is de regionale actieagenda ‘Geslaagd in het vak’ verschenen. De actieagenda is hierna geactualiseerd en doorgezet. De tijd is nu rijp om de actieagenda Geslaagd in het Vak per 2018 te beëindigen. De samenwerking in de regio tussen de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven is mede dankzij de actieagenda Geslaagd in het vak geïntensiveerd. Er is veel bereikt, waardoor de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt beter wordt. Maar er is nog veel werk te verzetten. Regionale afstemming blijft nodig in de driehoek onderwijs, economie en werkgelegenheid.  . Zodra er meer informatie beschikbaar is, plaatsen wij dit op de site onder ‘nieuws’.

geslaagdinhetvak.nl
De site in de huidige vorm wordt vooral gebruikt om het netwerk goed geïnformeerd te houden en een actueel beeld te geven van alle nieuwsberichten, activiteiten en evenementen die in de regio plaatsvinden en een link hebben met het onderwerp ‘onderwijs arbeidsmarkt’ of met de nieuwe economie.

Zelf berichten plaatsen
Wij nodigen u van harte uit om uw eigen evenementen en nieuwsberichten te plaatsen op de site. Voor nieuwsberichten gaat u naar de pagina ‘nieuws’, dan krijgt u een overzicht met alle nieuwsberichten. Rechts op de pagina onder de menubalk kunt u dan met de knop ‘toevoegen’ uw eigen nieuwbericht toevoegen. Voor activiteiten en evenementen gaat u naar de pagina ‘agenda’. Ook daar vindt u de knop ‘toevoegen’ voor het plaatsen van nieuwsberichten rechts onder de menubalk. De agenda wordt ongeveer een keer in de drie weken naar het Geslaagd in het Vak netwerk gestuurd in een nieuwsflits. 

Geïnformeerd blijven
Voor meer informatie over de ontwikkelingen kunt u het nieuws op Geslaagd in het Vak blijven volgen en de driewekelijkse nieuwsflits lezen. Heeft u in de tussentijd een vraag die gerelateerd is aan de speerpunten zoals nu genoemd op de website, dan kunt u terecht bij:

Susy van der Zwan via info@geslaagdinhetvak.nl. Zij kan u dan eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon.

Bent u benieuwd naar de tot nu toe behaalde resultaten? Deze zijn te vinden in de factsheets en in de monitor.

Opmerking

Je moet lid zijn van Geslaagd in het Vak om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Geslaagd in het Vak

© 2017   Gemaakt door Geslaagd in het vak.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Print pagina