Dutch Agri Food Week (9 t/m 19 oktober)

Gegevens activiteit

Dutch Agri Food Week (9 t/m 19 oktober)

Tijd: 9 Oktober 2017 tot 19 Oktober 2017
Locatie: Westland
Website: http://dutchagrifoodweek.nl/d…
Soort activiteit: verschillend, evenementen, open, huis, bij, bedrijven, kennisdeling, informatieoverdracht, etc.
Geplaatst door: Susy van der Zwan
Meest recente activiteit: 9 Okt 2017

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving activiteit

Van 9 tot en met 19 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van evenementen rondom voedselinnovaties en wordt het verhaal van ‘grond tot mond’ verteld. Dan wordt Dutch Agri Food Week (DAFW) georganiseerd.

Waarom Dutch Agri Food Week?
Als sector hebben we heel veel initiatieven en evenementen gericht op de samenleving. Veel organisaties, regio’s, bedrijven en kennisinstellingen belichten ieder vanuit hun eigen rol een deel van het voedselnetwerk. Dutch Agri Food Week wil dit bundelen en door samenwerking een overkoepelend beeld neerzetten en de impact hiermee vergroten en in contact zijn met de samenleving.

Wat is Dutch Agri Food Week?
Dutch Agri Food Week is een jaarlijks terugkerend (groeiend) podium waarop boeren, bedrijven, kennisinstellingen, overheid en consumenten zoals studenten, ouderen en jongeren met elkaar in contact zijn. Waar iedereen aan mee kan doen. Dit willen we gezamenlijk uit laten groeien tot hèt nationale podium voor het Nederlandse agrifood netwerk.

“Good food better world”
Boeren, ondernemers, overheid, wetenschappers en maatschappelijke organisaties werken samen om via technologische en sociale innovaties iedere dag te zorgen voor lekker, gezond en veilig eten dat met zorg is geproduceerd. Lees meer over de slogan ‘Good Food Better World’.

Voor wie is Dutch Agri Food Week?
 Voor ondernemers, consumenten en burgers, maar ook voor leerlingen en studenten. En daarnaast voor toeleveranciers, foodprofessionals, producenten en beleidsmakers. Lees hier meer over voor wie DAFW wordt georganiseerd en wat er voor hen te doen is tijdens Dutch Agri Food Week.

Het programma vind je op dutchagrifoodweek.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Dutch Agri Food Week (9 t/m 19 oktober) om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Geslaagd in het Vak

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Geslaagd in het vak.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Print pagina